Getting My edirne prefabrik ev To Work

Wiki Article

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. 10 santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda 6 santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Betonarme yapılara kıyasla yıkılma riski daha düşük olan prefabrik evler, ayrıcalıklı özellikleriyle inşaat sektörünün en önemli yenilikleri arasında yer almayı başarır. Birbirinden farklı projelerin ve modellerin yer aldığı geniş çeşitlilik arasından sizler de kendinize ve kriterlerinize en uygun olan seçeneği belirleyerek verimli bir kullanım elde edebilirsiniz.

Prefabrik ev alırken; evin ihtiyaçlarınıza ve yaşadvertığınız bölgenin iklimine uygun olduğundan emin olunmalıdır. İnşaat kalitesinin iyi olduğundan ve kullanılan malzemelerin dayanıklı olduğundan emin olunmalıdır.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Regular beton evler gibi uzun yıllar boyunca sıkıntısız olarak kullanılabilen bu yapılar, şehir içinde ve doğada güvenle tercih edilir. Kat sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna büyük oranda etki eder.

Örneğin prefabrik evinizi yıldırım ve ani şekilde gelişen aşırı gerilim darbelerinden korumak gerekir. Yıldırım düşmesini önlemek için, paratoner veya prefabrik yapı üzerine izoleli yıldırım iniş iletkenleri kullanılmalıdır.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme edirne prefabrik ev modelleri enerji tasarrufu sağlar.

Aynı aşamada yine aynı planın kullanımıyla çelik evin tam yapı güvenliğini sağlayan statik hesaplamalar kusursuz şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği için çelik ev modeline özel elektrik tesisat projesi yine bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık su tesisat projeleri de modele özel tasarımla ortaya edirne prefabrik konulmaktadır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik villa fiyatına zemin betonundan oturuma hazır kuruluma her şey dahildir.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Gereksinimlerinizi ve taleplerinizi göz önünde bulundurarak edirne prefabrik ev sizler için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Taleplerinize en uygun biçimde yanıt verecek, sizlere ekili çözümler ve ekonomik fiyatlar sunabilecek firmamızı tercih edebilirsiniz.Geleneksel iki katlı konutlara prefabrik benzeyen ancak prefabrik teknolojisinin avantajlarından faydalanan ev tasarımlarıdır. İki katlı prefabrik evler, daha fazla yaşam çanakkale prefabrik ev fiyatları alanı sağlamak, aile ihtiyaçlarına ve tasarım tercihlerine uyum sağlamak veya sınırlı arazi üzerinde daha etkili bir kullanım sağlamak amacıyla tercih edilebilir. İşte 2 katlı prefabrik ev tasarımlarına örnekler:

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler sizing bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Report this wiki page